21 september 2015

Kom binnenkijken in onze modelappartementen

4 4b

3 oktober NVM Open Huizenroute

Komt u op 3 oktober een kijkje nemen in onze appartementen? Wij hebben 3 appartementen voor u ingericht, twee appartementen in Het Pakhuis (met een prachtig ingerichte daktuin) en een appartement in Residentie van Reenen (met uitzicht op het groene Van Reenenpark aan de ene kant en het fraai aangelegde Molenplein aan de andere kant).

Nieuwbouw Oosterpoort

– Gevarieerd woningaanbod van startersappartement tot luxe penthouse
– Inclusief luxe keuken en badkamer
– Gelegen aan een fraai aangelegd plein met bomen, bankjes en rustieke bestrating

Verhinderd?

Tijdens de Open Huizenroute kunt u van 11.00 tot 15.00 uur de appartementen bezichtigen. Bent u deze dag verhinderd? Maak dan geheel vrijblijvend een bezichtingsafspraak met Van der Ridder Makelaars via 033 – 245 34 78 of via onderstaand contactformulier.